REINABISVALBLOG'KAAIMANLINDA.


WELCOME FRIEND..I HOPE U ENJOY THIS BLOG AND PLEASE B A MEMBER IF U LIKE IT.
I APPRECIATE IT IF U LET ME A NOTE OR VOTE..THX SOO MUCH..UR THE BEST!

ESCRITORES Y LIBROS ME ENCANTA, SOME BOOKS AND WRITERS I LOVE

 • TANITH LEE
 • ROALD DAHL
 • PETER R DE VRIES
 • PATRICIA CORNWELL
 • IK HAD GEEN NAAM
 • HET TIJDSCHRIFT 'DAKLOOS'..
 • H.G.WELLS
 • FBI PROFILER JOHN DOUGLASS
 • EEN TIJD OM TE STERVEN
 • EDGAR ALLAN POE
 • DE SCHREEUW VAN DE PAUW
 • DE JACHT OP DE SERIEMOORDENAAR
 • DE BIJBEL, LA BIBLIA. THE HOLY BIBLE
 • DAVID PELZER
 • CHRISTINE F.
 • BIOGRAFIE
 • 1000 ZONNEN

INDIAN-SURNAM, SO HOTBLOOD!

Mijn foto
SOY LOCO POR LA MUSICA DE MUCHISIMA ARTISTAS.., MICHAEL JACKSON MI GRAN FAVOR,. PARA SIEMPRE, DAVIDBISBAL..Y PINK FLOYD, PRINCE, REGGAE. REDHOT CHILLIPEPP. MUCHO.Y MUCHOO MAS.. SUPERMAX,MANUELCARRASCO. OROSCO. JAMESBROWN..SO MANY SO MOST 'F ..SCORPION, GREENDAY, KEANE,2PAC, ICE CUBE ICET.TRUE2DAGAME. THE GAME..WOW..EVERY KIND F MUSIC, ROBERT PALMER, BRIAN FERRY, DIRESTRAITS, MUSICA DE '60.'70.80'90...Y REGGAETON... I LOVE ALLMOST ALL KIND OF MUSIC ALSO JAZZROCK..PARLEMENT, BUT A FEW JAZZ..CANT STAND MORE THAN 3/SONGS..'OF THA..OK'' I LOVE 2READ AND WRITE, LOVE 2DANCE 'FCOURCE AND A GOOD TALK. LOVE NATURE LOVE GOD LOVE THE BIBLE. LOVE BABY'S THEY R MOST AND SWEETEST JOY IN LIFE!
Loading...

MOMMY KAT 1

Ố and ḰḚŚĴ interview part 2 of 3

O en ḰḚŚĴ interview deel 3 van 3

maandag 8 november 2010

HLN Cancún 2010 - "Meeste dieren en planten in regenwoud eind deze eeuw dood" (1141757)

HLN Cancún 2010 - "Meeste dieren en planten in regenwoud eind deze eeuw dood" (1141757)

Meeste dieren en planten in regenwoud eind deze eeuw dood"

HLN UPDATE Het overgrote deel van de planten en dieren die in regenwouden leven, zullen in 2100 niet meer bestaan als gevolg van klimaatverandering en illegale houtkap. Dat meldt een nieuwe studie.

De fauna en flora die aangetroffen worden in de tropische, vochtige wouden, vormen samen meer dan de helft van alle dier- en plantsoorten op onze planeet. De eerste studie die het gecombineerde effect van de opwarming van de aarde en ontbossing bekeek, zegt nu dat de meeste van die soorten op de rand van uitroeiing staan.

Verhuizen of sterven
Het onderzoek, uitgevoerd door het Carnegie Institution for Science, voorspelt dat in 2100 slechts 18 tot 45 procent van de huidige soorten in de regenwouden zal overleven. Het merendeel zal zich moeten aanpassen, verhuizen of sterven. De inschatting komt er op basis van 16 verschillende modellen rond klimaatverandering, die opgevraagd werden bij onderzoekscentra wereldwijd. Vooral droogte en bosbrand worden een steeds grotere bedreiging, maar op satellietbeelden is ook duidelijk te zien hoe illegale houtkap op enorme schaal tot ontbossing leidt.

De Amazone zal het zwaarst getroffen worden door deze factoren, gevolgd door de regenwouden in Afrika en Indonesië, zeggen de onderzoekers.

"Combinatie is nefast"
Daniel Nepstad, verbonden aan het Woods Hole Research Center in Massachusetts, zegt dat enkel en alleen een zware beperking van broeikasgassen de planten en dieren op Aard kan redden. "Deze studie is het sterkste bewijs dat de ecosystemen ingrijpende veranderingen zullen ondergaan, waaronder zware aanpassingen in de samenstelling van soorten", zegt hij. "Klimaatveranderingen en landgebruik vormen samen een nefaste invloed. Willen we het leven op de wereld zoals we dat vandaag kennen beschermen, dan hangt dit volledig af van de snelle en sterke afname van uitstoot van broeikasgassen." (hlnsydney/tw)
06/08/10 09u44
volledig dossier: Cancún 2010

Jouw mening telt!

Deel jouw mening met meer dan 400.000 HLN-bezoekers

Nieuw-Zeelandse wijn toont als eerste voetafdruk per glas

Nieuw-Zeelandse wijn toont als eerste voetafdruk per glas

1 REACTIE De Nieuw-Zeelandse wijn Mobius Marlborough krijgt als eerste ter wereld een label met de CO2-uitstoot per glas. Wijnkenners hebben er zo een kwaliteit bij waarop ze de wijn kunnen beoordelen. Voor één merk althans...
De voetafdruk ...


  Hoe lang graast stokoude os nog in Groenland?

  Hoe lang graast stokoude os nog in Groenland?

  We krijgen het al koud als we beelden van het noordpoolgebied op televisie zien. En toch zijn er dieren die van deze omstandigheden houden. De muskusos is één van de oudste zoogdieren van onze planeet en slaagt er nog steeds in ...


   "Herstel van global warming kost Aarde 100.000 jaar"

   22 REACTIES"Herstel van global warming kost Aarde 100.000 jaar"

   Als we aan het huidige tempo broeikasgassen in de lucht blijven pompen, zal de Aarde 100.000 jaar nodig hebben om zich te herstellen. Daarvoor waarschuwen geologen aan het begin van een speciale geologische conferentie in Londen.


    Schepen uit WOI strijden mee tegen klimaatverandering

    1 REACTIE

     Vier hoofdsteden verlagen CO2-uitstoot al volgend jaar

     Vier hoofdsteden verlagen CO2-uitstoot al volgend jaar

     Vier hoofdsteden hebben als eerste hun handtekening gezet onder een belofte om volgend jaar al tien procent minder CO2 te gaan uitstoten. Hun actie maakt deel uit van de klimaatcampagne 10:10. De vier steden zijn Amsterdam, Parijs, Zagreb en ...


     Italiaanse vallei hoopt op gletsjers voor rijstproductie

     De rijststreek van Europa ligt in Italië. De Po-vallei is erg afhankelijk van water en dat krijgt de vallei van de gletsjers in de Italiaanse Alpen. Maar net als overal ter wereld komen de gletsjers hevig onder de druk te staan, alsook de ...


     Google pompt miljarden in enorm windmolenpark

     4 REACTIESGoogle pompt miljarden in enorm windmolenpark

     Investeerders, onder leiding van technologiegigant Google, gaan miljarden pompen in Atlantic Wind Connection, een enorm windmolenproject aan de Oostkust van de Verenigde Staten. De kosten van het offshoreproject kunnen oplopen tot 5 miljard ...


      VS en China steken schuld klimaatdebacle weer op elkaar

      2 REACTIESVS en China steken schuld klimaatdebacle weer op elkaar

      De Verenigde Staten en China hebben elkaar opnieuw de schuld gegeven voor de aanhoudende mislukkingen in het klimaatdebat. Op een zesdaagse top in het Chinese Tianjin gingen de twee grootste vervuilers ter wereld opnieuw met ruzie uit elkaar.

       Mislukte oogsten nemen toe door opwarming

       24 REACTIES


       Zware smog in Peking vormt decor voor klimaatgesprekken

       Zware smog in Peking vormt decor voor klimaatgesprekken

       De onderhandelingen over een klimaatplan in het vooruitzicht van de VN-top in Cancun gaan deze week verder in een wel heel passend decor. Een dikke laag smog hangt over de Chinese hoofdstad Peking. In het nabijgelegen Tianjin zijn de ...        Waals parlement integreert luchtvaart in CO2-quotaruil

        Waals parlement integreert luchtvaart in CO2-quotaruil

        Het Waals parlement heeft een decreet goedgekeurd dat de luchtvaartsector integreert in het Europese systeem van CO2-quotaruil.


        Noordpool binnen 20 tot 30 jaar ijsvrij

        2 REACTIESNoordpool binnen 20 tot 30 jaar ijsvrij

        Binnen 20 tot 30 jaar is tijdens de zomer het ijs van de Noordpool volledig weggesmolten. "Alles wijst erop dat het ijs op zee de komende decennia verder vermindert", zo heeft het Sneeuw- en IJsdatacentrum (NSIDC) in Boulder maandag ...


         Mensen exploderen in bloederig klimaatfilmpje

         15 REACTIESMensen exploderen in bloederig klimaatfilmpje

         De Britse organisatie 10:10 heeft deze week een filmpje moeten verwijderen, omdat de beelden te gruwelijk waren. Mensen die weigerden een groen initiatief te volgen explodeerden met één druk op een knop.

         Gevolgen van global warming al duidelijk op Everest

         21 REACTIES


          Obama richt pijlen komend jaar op ambitieus klimaatplan

          6 REACTIESObama richt pijlen komend jaar op ambitieus klimaatplan

          De Amerikaanse president Barack Obama vindt de huidige Amerikaanse klimaatpolitiek niet ambitieus genoeg. In een interview met het magazine Rolling Stone kondige hij aan volgend jaar ernstig werk te maken van klimaatmaatregelen.


           Cancún 2010: alle artikels

           Geen opmerkingen:

           NOTICIAS DE DAVID BISBAL

           Zoeken in deze blog

           Zoeken in Catalogus Xplora Avans

           B)' 'just éat 'it baby on MJ's song!!!


           REINABISVAL 1996

           Populaire berichten

           Loading...

           Totaal aantal pageviews

           Loading...

           Blogarchief

           http://www.cduniverse.com/promo/moviehotlist.asp?style=movie

           LMP 4- 6

           LMP

           Mijn lijst met blogs