REINABISVALBLOG'KAAIMANLINDA.


WELCOME FRIEND..I HOPE U ENJOY THIS BLOG AND PLEASE B A MEMBER IF U LIKE IT.
I APPRECIATE IT IF U LET ME A NOTE OR VOTE..THX SOO MUCH..UR THE BEST!

ESCRITORES Y LIBROS ME ENCANTA, SOME BOOKS AND WRITERS I LOVE

 • TANITH LEE
 • ROALD DAHL
 • PETER R DE VRIES
 • PATRICIA CORNWELL
 • IK HAD GEEN NAAM
 • HET TIJDSCHRIFT 'DAKLOOS'..
 • H.G.WELLS
 • FBI PROFILER JOHN DOUGLASS
 • EEN TIJD OM TE STERVEN
 • EDGAR ALLAN POE
 • DE SCHREEUW VAN DE PAUW
 • DE JACHT OP DE SERIEMOORDENAAR
 • DE BIJBEL, LA BIBLIA. THE HOLY BIBLE
 • DAVID PELZER
 • CHRISTINE F.
 • BIOGRAFIE
 • 1000 ZONNEN

INDIAN-SURNAM, SO HOTBLOOD!

Mijn foto
SOY LOCO POR LA MUSICA DE MUCHISIMA ARTISTAS.., MICHAEL JACKSON MI GRAN FAVOR,. PARA SIEMPRE, DAVIDBISBAL..Y PINK FLOYD, PRINCE, REGGAE. REDHOT CHILLIPEPP. MUCHO.Y MUCHOO MAS.. SUPERMAX,MANUELCARRASCO. OROSCO. JAMESBROWN..SO MANY SO MOST 'F ..SCORPION, GREENDAY, KEANE,2PAC, ICE CUBE ICET.TRUE2DAGAME. THE GAME..WOW..EVERY KIND F MUSIC, ROBERT PALMER, BRIAN FERRY, DIRESTRAITS, MUSICA DE '60.'70.80'90...Y REGGAETON... I LOVE ALLMOST ALL KIND OF MUSIC ALSO JAZZROCK..PARLEMENT, BUT A FEW JAZZ..CANT STAND MORE THAN 3/SONGS..'OF THA..OK'' I LOVE 2READ AND WRITE, LOVE 2DANCE 'FCOURCE AND A GOOD TALK. LOVE NATURE LOVE GOD LOVE THE BIBLE. LOVE BABY'S THEY R MOST AND SWEETEST JOY IN LIFE!
Loading...

MOMMY KAT 1

Ố and ḰḚŚĴ interview part 2 of 3

O en ḰḚŚĴ interview deel 3 van 3

donderdag 18 november 2010

Petertje Oort – Peter R. de Vries

Petertje Oort – Peter R. de Vries Nederlands meest bekende en daadkrachtige misdaad verslaggever en nu ook in het Buitenland.(America)
Petertje Oort
vrijdag 9 oktober 2009, 12:57 uur
Petertje Oort

Het is de middag van 16 augustus 1982. In de Ringvaart, aan de rand van Purmerend, ziet een schipper van een motorjacht iets langs de rietkraag drijven. Het is het lijk van een kind. Na onderzoek wordt al snel duidelijk om wie het gaat: het is de 10-jarige Petertje Oort uit Purmerend. De jongen verdween de avond ervoor spoorloos, nadat hij na een bezoek aan zijn oom lopend op weg was gegaan naar zijn ouderlijk huis aan de Kolfstraat in Purmerend.

Petertje Oort komt uit een doorsnee familie waar niets op aan te merken valt. Zijn moeder doet de huishouding en vader Oort runt een autorijschool. Petertje is een vrolijk kind. Hij zit nog op de lagere school en is overgegaan naar de vijfde klas. Als jongste in een gezin met drie zonen (Dick, Cor en Petertje) is hij een beetje de oogappel van de familie.

Het jongetje is door verdrinking om het leven gekomen maar waarschijnlijk was hij al bewusteloos voor hij in het water terecht kwam. Petertje’s lichaam en vooral zijn hoofd vertonen namelijk veel sporen van geweld en op zijn hals zijn sporen van wurging. Ook zijn er aanwijzingen dat hij seksueel misbruikt is.

Op zijn lichaam worden enkele vreemde haren aangetroffen waaronder een zwarte haar van 9 centimeter. Destijds kon men daar nog geen DNA-profiel uit isoleren. Tussen Peters kleren vindt men diverse plantenresten uit de sloot waar hij in dreef. Er zijn bloeduitstortingen op zijn armen en hals en schaafplekken op zijn knieën. In zijn sokken bevinden zich zogenoemde klittenbolletjes. De politie concludeert uit de combinatie van deze aanwijzingen dat het kind bewusteloos is geweest en door de dader naar de waterkant is gesleept. Op de vindplaats zelf worden verder weinig sporen aangetroffen, behalve een sigarettenpeuk en platgetrapt gras.

Maar op Petertjes lichaam zijn wel nog enkele opmerkelijke sporen: het zijn plantendelen die helemaal niet thuis te brengen zijn.

Op Petertjes sok en T-shirt zitten namelijk stukjes conifeer en uit zijn onderbroek steekt een ligustertak. In de buurt van de vindplaats groeit helemaal geen heg of conifeer. De recherche concludeert daarom dat het kind op een andere plaats moet zijn misbruikt.

Tenslotte worden op de kleding en het lichaam van Peter tamelijk opvallende glanzend zigzag groene kunstvezels met geringe stippeling gevonden. Het Gerechtelijk Laboratorium concludeert dat de vezels afkomstig zijn van een makkelijk loslatend, wat ouder vloerkleed.

Laatste update: zondag 18 oktober 2009, 12:44 uur

Geen opmerkingen:

NOTICIAS DE DAVID BISBAL

Zoeken in deze blog

Zoeken in Catalogus Xplora Avans

B)' 'just éat 'it baby on MJ's song!!!


REINABISVAL 1996

Populaire berichten

Loading...

Totaal aantal pageviews

Loading...

Blogarchief

http://www.cduniverse.com/promo/moviehotlist.asp?style=movie

LMP 4- 6

LMP

Mijn lijst met blogs